Προφίλ

Myrtali Organics - Προφίλ - Μυρτάλι Ολυμπιάδα

Το Oνομα

Η Μυρτάλη Ολυμπιάδα ήταν πριγκίπισσα των Μολοσσών της Ηπείρου και γεννήθηκε το 373 π X στην αρχαία Πασσαρώνα της Ηπείρου. Ήταν ιέρεια στο αρχαιότερο μαντείο της ελληνικής γης, το Μαντείο της Δωδώνης και αρχιέρεια των Καβειρίων μυστηρίων.

Έξυπνη, δυναμική και φιλόδοξη, παντρεύτηκε τον βασιλιά της Μακεδονίας Φίλιππο Β’. Από αυτή τη θεϊκή ένωση γεννήθηκε ο μεγαλύτερος στρατηλάτης όλων των εποχών, ο Μέγας Αλέξανδρος. Σε αυτή την ιερή γη της Ηπείρου μεγαλώνουν τα βότανα της Myrtali Organics.

Ποιοι εiμαστε

Η Μυρτάλη Οrganics είναι μια εταιρεία αμιγώς ελληνική που δραστηριοποιείται στην καλλιέργεια, παραγωγή και τυποποίηση βιολογικών αρωματικών φαρμακευτικών φυτών.

Η σημασία στη λεπτομέρεια, η επιμέλεια σε όλα τα στάδια της παραγωγής και η συνεχής έρευνα εγγυώνται προϊόντα μοναδικής ποιότητας με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές.

To μικροκλίμα της Ηπείρου, το υψόμετρο, η φυσική ξήρανση και η άνυδρη καλλιέργεια συντελούν στην μοναδικότητα των προιόντων μας.

Οι καλλιέργειες μας βρίσκονται σε περιοχή Natura.

Myrtali Organics - Προφίλ - Ποιοι Είμαστε
Myrtali Organics - Προφίλ - Στόχοι

Η πρακτική μας και οι στοχοι μας

Για την εταιρεία μας οι έννοιες της ασφάλειας και της υψηλής ποιότητας στα τρόφιμα είναι αδιαπραγμάτευτες.

Γι’ αυτό το λόγο τα προϊόντα μας απο το χωράφι μέχρι το τελικό προϊόν πληρούν όλους τους κανόνες των εθνικών και διεθνών κανονισμών και είναι κάτω απο τον συνεχή έλεγο και καθοδήγηση του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων ως προς την ασφάλεια και την βιοδραστικότητα τους.

Με τον ίδιο φορέα εργαζόμαστε εντατικά και εφαρμόζουμε πρακτικές πάνω σε καινούργια καινοτόμα προϊόντα. Στρατηγική μας επιλογή είναι και θα είναι η ανάπτυξη με κοινωνική συνοχή και σεβασμό στο περιβάλλον.

Η καλλιέργεια μας περιλαμβάνει περισσότερα από σαράντα βότανα και άγρια φρούτα του δάσους πολλά εκ των οποίων αυτοφύονται σε αυτό τον ορεινό όγκο της Ηπείρου, από αρχαιοτάτων χρόνων.

Τα κτήματα μας είναι επισκέψιμα, καθώς και το εκθετήριο βοτάνων που δημιουργήσαμε με θησαυρούς της φυσικής μας κληρονομιάς.

Enjoy the aroma and the beauty

Myrtali Organics - Λογότυπο Κάθετο

Διεύθυνση

Τηλέφωνο

Email

Social

Διεύθυνση

Τηλέφωνο

Email

Social

Myrtali organics - Βιολογικά Προϊοντα © 2021